Tukaran Bahasa Ketiga

PENAFIAN TERJEMAHAN BAHASA KETIGA

Terjemahan untuk bahasa ketiga pada Laman Web Yayasan Bina Upaya Darul Ridzuan (YBUDR) adalah dibuat menggunakan proses berkomputer / sistem automatik daripada Google Translator.

Pihak pentadbiran negeri atau agensi, kami, tidak akan mengesahkan kesahihan, kebolehpercayaan, atau ketepatan maklumat yang diterjemahkan oleh sistem ini dan seterusnya kami tidak akan bertanggungjawab pada sebarang kerugian kerana mempercayai dan bergantung kepada sistem ini sepenuhnya. Sila hubungi kami, jika anda ingin memberi aduan mengenai kesalahan terjemahan.

Kandungan rasmi yang asal boleh didapati di dalam format Bahasa Malaysia dan Bahasa Inggeris sahaja.

Berikut adalah beberapa terjemahan bahasa yang telah disediakan. Sila pilih bahasa pilihan anda:

1. Bahasa Cina
  2. Bahasa Tamil